sista dagen i april

Idag är det äntligen valborg, underbart verkligen vi ska vara hemma och bara ta det lungt eller ja ;P grannarn och alla sen mina bröder och deras kompisar och allt kommer bli skit roligt ;) Sen kommer jenny med vi ska vara hemma hos oss sen kanske vi drar vidre hem till jenny eller ngt! men det kommer bli super mysigt, just nu sitter jag i skolan óch slutar om 20 min ;D då kommer pappa och hämtar mig sen ska pappa och jag åka till hööks efter skolan och byta ut lite saker som inte passade på min häst tyvärr :( Ska köpa nya saker idag i allafall, sen när jag kommer hem är jenny hemma hos mig och då ska vi rida hästarna det ska bli super super mysigt ut och ha roligt en lång ritt ;p
Nej nu ska jag ta och plugga eller ngt stört på sista minuterna av lektionen ;P
Ha en underbar och trevlig valborg om jag inte hinner skriva senare =)
puss&Kram


28/4

Nu är det exakt 1 MÅNAD tills jag fyller år :D Igår så var jag med jenny vi var ute och red hästarna det gick bra, vi badade med hästarna eller ja jag och mirran gick ut en bit för vippen var LITE rädd för vatten X) hehe men det gick väll bra sen så red vi ut på ängen jag hoppade lite och jenny red runt på vippen, jag hoppade 70 men mirran bara slog i så vi höjde och när dte blev lite högre gick det otroligt bra :D Väldigt nöjd, Idag efter jobbet så åkte jag till mammas jobb, efter hon slutat  så hämtade vi pernilla och jenny oc åkte till hööks och köpte lite saker till mirran. Men ska åka ditt snart igen och byta ut allt för att det passade inte på henne så jag får kolla efter ngt annat för samma pris på (1475 kr)skämmer verkligen bort min häst (a) Nu ska jag fixa mig i ordning för att lägga mig är otroligt trött och måste vila ut, sen imorgon är dte min sista dag på jobbet ;P
Ha en underbar kväll puss

Min nya kille i stallet

"Hockeys" guldhäst
lägger skorna på hyllan

Skriv ut denna sida

(travnet.se fredag 23 feb 2007 16:52)

Vip Stone och Håkan Eriksson.
 
Håkan ”Hockey” Erikssons dubbelmiljonär Vip Stone har gjort sin sista start.

- Jag har haft mycket roligt med honom och när han nu som elvaåring inte har samma motivering till tävlandet som tidigare så får han lägga tävlingsskorna på hyllan, säger Håkan Eriksson till travnet.se.

Vip Stone tjänade totalt 2.452.800 kronor på sina 140 starter som han gjorde. Av dessa vann han 40 lopp och var bland de tre 77 gånger.

- Han vann många lopp och det är svårt att lyfta fram någon speciell vinst då alla segrar är roliga. Det lopp med högsta förstapris som han vann var The Owners Trophy på Solvalla då han vann 200.000 kronor. Dessutom blev han vald till Årets Häst på Sundbyholm flera gånger, så visst har han betytt mycket för mig.

Förutom att ”Hockey” har tränat och kört Vip Stone så är han en av delägarna i hästen.

- Det har varit väldigt roligt då det är flera delägare i hästen och han blev så bra. Bland annat har min son och hans fotbollslag haft en del i Vip Stone, så det har varit ett stort gäng. Vip Stone sprang i in så pass mycket pengar så han har inte kostat delägarna något.

Hur tjock han vill

Nu väntar bara en lugn och skön tid för Vip Stone (bilden) som pensionär.

- Han ska bara få mysa och ha det bra och bli lite riden och så. Han kommer att få gå i hagen och äta gräs och bli hur tjock han vill, säger Håkan Eriksson.









Vad händer?

Jag har verkligen ingenaning om vad som händer längre? allt bara blir så otroligt jobbigt och konstigt orkar inte med det hära, jag fattar inte att jag gråter varje dag efter det som hänt?
det jag vill säga är att jag är verkligen ledsen efter det jag sagt och efter det jag gjort, hoppas du läser det hära och förstår vad jag har att säga FÖRLÅT

..

jag orkar inte med det hära längre...

sorry

Hej, jag har inte hunnit och inte orkat blogg nu på ett tag :/ varit anmält trött och så men nu är jag tillbaka igen!
idag har det bara varit en lugn dag gjorde matteprov och klarade det ;P skönt nu ligger jag hemma i soffan och tar dte lungt för om ett tag ska jag åka iväg med mina föräldrar och kolla på ett gymnasium!
Nu ska jag kolla klart på en film som går på tv!
ByeBye

!

Vill bara försvinna

mina hästar






Mina vackra hästar =)

12/4

Heej, idag har det bara varit en lugn dag vaknade vid halv 11 och gick upp och tog det lungt, sen vid halv 12 kom patrick förbi i ngn timme för att träffas eftersom det är härligt att träffa sin bästavän, vi åt tårta sen med mormor, lasse, johan, mamma och patrick och bara tog det lungt sen drog patrick hem, fredde och johanna kom förbi och grillade hamburgare micke var duktig han hade sprungit hem och hade gjort det i 40 min sprang runt tror jag han sa, men han var otroligt duktig...
När han hade kommit åt vi hamburgare jag åt 2 stycken och blev så otroligt mätt orkade inte göra ngt sen. Vid kl 5 så satte sig fredde, jag, johanna, johan och mamma och spelade ett kortspel vi blev klara vid kvart över 9, så det blev ett tag man fick sitta i soffan och spela =) men det var roligt att träffa sin bror igen och eftersom på tisdag blir han ändå 26 år =)
Nu ska jag ta och fixa mig i ordning sen blir det nog gå upp på bon och lägga mig i sängen då ska jag och johan väll kolla på ngn film på tv eller så, men kommer nog somna rätt  fort eftersom jag är OTROLIGT trött!
Godnatt sov så gott!

11/4


Jag

så jävla less

Om du vill ha det så här visst du säger att vi är vänner och inte ska tappa kontakten så varför gör du igentligen så hära? var snäll och förstå mig mitt liv är inte lätt och du gör det inte så jäkla mycket lättare för mig när du håller på så här....
Ta och skärp dig nu och prata med mig du säger att vi är vänner och berätta det för mig, allt du sa när det hära hände verkar inte stämma det verkar som att du vill bli av med mig och inte prata med mig!
jag mår bara sämre när du gör så hära....
Så berätta för mig hur du vill ha det nu? jag orkar inte gå runt och vara ledsen och sårad varje dag pga av det hära du gör om du kan förstå det??


ledsen


påskafton

Nu sitter jag ute på altanen med min kusin och solar och bara tar dte lungt idag har vi varit i stan och kolat på lite saker hittade någr jätte snygga skor som jag ska åka och köpa med mamma imorgon troligtvis =) nej nu ska jag ta och gå ut i solen igen och bara ta dte lungt kl 7 ska vi till mormor och äta påskmidda (:
Sitter här hemma och bara saknar dig hela tiden det har gått en tid och jag orkar inge mer utan dig hoppas du läser det hära och förstår och det blir vi igen fäller flera tårar varje dag! DU vet vem du är!


what we want you to do!

När hon,

När hon går ifrån dig och är arg, gå efter henne
När hon stirrar på dina läppar, Kyss henne
När hon puttar dig eller slår dig, Ta tag i henne och släpp henne inte
När hon börjar svära åt dig. Kyss henne och säg att du älskar henne
När hon är tyst, Fråga vad som står på
När hon ignorerar dig, ge henne din uppmärksamhet
När hon drar sig ifrån dig, Dra henne tillbaka
När hon ser ut som värst, Säg att hon är vacker
När du ser att hon börjar gråta, Håll om henne och säg ingenting
När du ser henne gå, Smyg upp bakifrån och krama om henne
När hon är rädd, Skydda henne
När hon lutar sitt huvud mot din axel, Lyft upp hennes huvud och kyss henne
När hon tar ditt favoritplagg, Låt henne ha kvar det och sova med det en natt
När hon retar dig. Reta henne tillbaka och få henne att skratta
När hon inte hör av sig på ett tag, Försäkra dig om att allt är okej
När hon tvivlar på dig, Försvara dig med sanningen
När hon säger att hon tycker om dig,
Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå
När hon tar tag i din hand, Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar
När hon tittar dig i ögonen,
Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det
När hon saknar dig, Är hon sårad på insidan
När du krossar hennes hjärta, Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över, Vill hon fortfarande att du ska vara hennes
När hon laddar upp den här texten, Vill hon att? du ska läsa den

Och även visa att jag älskar dig vad som än händer, och DU får aldrig tvivla på det!


hemmakväll

heej =) idag har jag varit i norrtälje hela dagen hos farfar det var trevligt senare kom min kusin camilla med som är från pappas sida hon och hennes kille det var trevligt har inte träffat henne på jätte länge :(  när jag kom hem så var det dags att flytta alla mina saker från mitt rum till ett annat hus på gården, nu när micke har flyttat så jag och min kusin fixade lite där idag (: nu ligger vi och kollar på tv ska snart äta lite sen blir det bara en lugn kväll eftersom jag ska upp tidigt imorgon och åka med mamma och johan in till stan och handla lite kläder och skor (=
 Nu ska jag ta och äta lite pusspuss


10/4

Heej (: nu drar jag till norrtälje över dagen med familjen ska på påsklunch hos farfar ska bli underbart roligt, har saknat honom jätte mycket =( men nu kommer jag allt och det ska bli kul att träffa honom, efter vi varit i norrtälje ska jag mamma och min kusin johan åka in till stan tror vi och kolla på lite kläder och så =) ska bli riktigt kul eftersom johan bor i sundsvall och aldrig är i stockholm! nej men nu ska jag ta och sminka mig och skynda mig lite sen bär det iväg till norrtälje ÄNTLIGEN =D
Ha en underbar Dag i det fina vädret
( Lycka till jenny på tävligen )

Inga planer alls

Hej bloggen nu ligger jag i soffan, men min kusin johan och kollar på något pogram har ingenaning om vad det är men något bra tydligen! Nu tänkte jag ta och fixa en kopp te och sätta mig invirad i en filt i soffan =) mår inte så jätte bra så ska ta och vila lite idag.
Ha en underbar kväll allesammans =)



happiness


dagenstråk

Humör: Stabilt
Gjort: Sovit, läst bloggar
Planer: Inga alls.
Ser på: något
Lyssnar på: 105.9
Läser: Bloggar
Dricker: ingenting
Äter: Ingenting nu
Bästa: Ledigheten
Sämsta: Vädret
Väder: Grått och äckligt 

R.I.P

Vila i frid forinella och fiorella saknar er, stunderna med er har varit underbara kan inte förstå att det hära hände er!
Vila i frid sakar er</3




Älskar er<3

9/4

När man saknar så mycket
att det inte går en dag utan att du tänker på honom
när varenda lukt påminner om hans
när varenda rygg du ser tillhör honom
när du gör allt för att få hans uppmärksamhet
Har du då blivit en av dom ?

8 april

Nu orkar jag fan ingetning!! Jag orkar inte klara av saker längre! Jag vill inte!! Jag är trött på det här. Jag hatar att känna såhär för dig! Jag hatar att jag älskar dig så otroligt fucking jävla mycket. Jag hatar att ja saknar dig, jag hatar att gråta mig själv till sömn. Jag hatar att det blivit såhär! Det finns varken kärlek, gläde eller hopp kvar i mig nu. Jag är ingenting utan dig. Och ja hatar att det ska vara så. Jag hatar mig själv för de jag har gjort. Jag skadar mig själv för jag en dag hoppas att ja ska fucking slippa allting. Och jag hatar att jag gör det. Vafan ska ja göra illa mig för, de är inte bara ja som gjort fel. Jag kan inte ens tänka tanken på ett liv utan dig, det går inte!! Jag vill bara att de ska vara du och jag. Jag vill tillhöra dig, och jag vill känna mig stolt för att få kalla dig min pojkvän. Jag vill bara kunna krama dig och känna din doft, ja vill bara kunna kyssa dig. Jag vill kunna säga att Jag Älskar dig. Men det kommer aldrig bli så.. Och jag hatar att det är så. Men ja säger det nu ändå, vad du än gör, vem du än blir så kommer jag alltid att älska dig mer eller mindre. För du kommer alltid, alltiiid finnas i mitt hjärta, och det är inget jag vill/kan ändra på.
Du vet vem du är,

mysbilder från idag





Några mysbilder från idag när jenny red min häst vippen och min medryttare linn på min andra häst mirran (:
Mirran=ljusbruna
Vippen=mörkbruna


4/4

Hejsan alla nu sitter jag hära på altanen och bara myser i solen och kollar på mina hästar som äter i hagen riktigt mysigt faktiskt,dom är så glada över att våren äntligen har kommit jag ska snart ut och rida hade jag faktiskt tänkt min medryttare till min ena häst kommer idag kl 1 så hade tänkt att rida med henne då med den nya jag har =) kommer ta lite vackra foton när viär ute och rider och lägger in på bloggen och facebook. Nej nu ska jag forsätta ligga ute i solen och värma mig (a) ligga och vila tills linn kommer hade jag tänkt mig då :)
Ha en UNDERBAR vårdag idag =)

mitt hjärta blir bara svagare och svagare

Mitt hjärta blir bara svagare och svagare, och tyngre och tyngre =( jag försöker vara stark men dte är jobbigt jag väntar och försöker bygga upp hjärtat igen efter att det blivit krossat nu då, så jag håller på att nygga upp det och må bra igen men jag lovar dig att jag finns här för dig vad som än händer jag finns här om det blir vi igen....
jag är alltid din det vet du alla minnen är dina allt som finns är ditt du har alltid mitt hjärta hos dig<3

första april

Heej alla, nu har jag äntligen kommit hem från vårdcentralen för att ha tagit blodprov även fast jag är så otroligt rädd för nålar gick det super bra :) J funderar nu på att gå ut till stallet och rida lite för att komma ifrom med min häst det skulle verkligen behövas nu!! nej nu ska jag ta och byta om til ridkläder och röra mig ut i det sköna varma vårvädret =)
puss på er alla

RSS 2.0